Till Riksförbundet
Gå till distrikt
Bakgrundsbild

Medlemsinformation

Du vet väl om att du som medlem kan vara med och påverka bygdegårdens framtid? Vi söker engagerade människor med ett brinnande intresse för människor!

Är du sugen på att sitta med i styrelsen? Kontakta Benke Johansson som sitter i valberedningen.

Klicka här om du vill bli medlem!

Man behöver inte sitta med i styrelsen för att ha ett brinnande intresse för ex. barn och ungdomsaktiviteter. Man vänder sig till den ansvariga för just det området. Är man osäker vart eller vem man ska vända sig till så kontakta vår sekreterare Lena Zettersten så ser hon till att du får kontakt med rätt person.

 

Vi är alltid i behov av extra hjälp och framförallt på vår stora sommarloppis.
Här kan du hitta arbetsbeskrivning för de olika stationer där vi behöver hjälp.
Det kanske ser ut som att det är mycket att göra, men man är sällan själv och hjälp finns det alltid att tillgå. Den som är ansvarig och personal som tidigare hjälp till och jobbat hjälper mer än gärna till så att du ska kunna känna dig trygg. Om man är ovan och har svårt för stressiga situationer så rekommenderar vi att man pratar med den som är ansvarig för att boka in dig på en dag som passar bra för både dig och alla andra som arbetar.
Jobbar man i köket så brukar man hjälpas åt med att göra smörgåsar och ta hand om disken. En del personer kanske inte orkar stå i köket en hel dag, då kan man jobba halva dagen på loppisen och halva i köket.

 

Vi har även en Facebookgrupp som dock ENDAST är till för våra betalande medlemmar, där brukar vi lägga ut information om saker som händer och om vi behöver hjälp. Under sommaren så lägger vi ut bilder på saker som har tappat sin prismärkning i förhoppning om att vi ska kunna hitta den rätta ägaren.

Är du inte medlem, men gärna vill bli?
Klicka här om du vill bli medlem!

 


GDPR

Vi hanterar dina personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen GDPR.

Det är styrelsen för Bjuråkers Bygdegårdsförening som är ansvarig för all behandling av personuppgifter inom vår verksamhet. Lagringen av uppgifter sker på ett säkert sätt (tekniskt och organisatoriskt) och åtkomsten är begränsad till ett litet antal personer i styrelsen.

De personuppgifter vi samlar in används för att hantera ditt medlemskap och i förkommande fall betala ut lön/reseersättning. I samband med loppis sparar vi även uppgifter för att kunna registrera din försäljning och ombesörja utbetalning av din förtjänst.

Vi registrerar enbart de uppgifter vi behöver för ändamålet och det är uppgifter som du själv lämnar till oss. Vi lämnar inte ut några av dessa uppgifter till tredje part.

Dessa uppgifter sparar vi för att kunna hantera ditt medlemskap:

  • Namn
  • Adress
  • Telefonnummer
  • E-postadress
  • Personnummer (12 siffror) enbart vid utbetalning av lön eller reseersättning
  • Inbetalning av medlemsavgift

 

Dessa uppgifter sparar vi för att kunna administrera din loppisförsäljning:

  • Inbetalning av loppisavgift
  • Loppisförsäljning i form av antal artiklar och pris registrerade på ditt medlemsnummer
  • Bankkontonummer som din försäljning betalas ut till

 

De personuppgifter som vi behöver för att hantera ditt medlemskap sparas så länge du är medlem i föreningen. Senast ett år efter att du avslutat ditt medlemskap är uppgifterna borttagna.

Uppgifterna vi använder för att administrera din loppisförsäljning (försäljning och utbetalning) sparas i vår bokföring. Sådana uppgifter sparar vi under sju år i enlighet med bokföringslagens bestämmelser.

Du har rätt att ta del av de uppgifter vi har lagrade om dig och du kan begära rättelse om något är fel.

Ytterligare information om dataskyddsförordningen och personuppgiftsbehandling finns på Datainspektionens hemsida: www.datainspektionen.se